top of page

Hos os er din krop i gode hænder

  Behandlinger  

Luksus behandling
OH3A6238_BB.jpg
Børnemassage
OH3A6188_BB.jpg
Firmamassage
Helsemassage
Mother2be/Gravidmassage
Sportsmassage

  Massage  

Massage er ikke kun rart, mens det står på. Det kan også reducere dit stress niveau og nedsætte dit forbrug af smertestilende medicin.

Ordet massage betyder oversat at ælte metodisk for at helbrede lidelser. De mest almindelige effekter, som mange opnår, af at følge en massagebehandling en eller flere gange er, at det:

• modvirker stress

• løsner spændinger

• kan sænke blodtrykket

• lindre smerter

• giver fornyet energi

• øger smidigheden i muskler, scener og led

Andre effekter ved Massage

• Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet

• Produktion af endorfiner øges

• Blodgennemstrømning i musklerne øges

• Kortere restitutionstid

 

Dette skyldes den dybdegående massage af muskulaturen samt iltoptagelsen i musklerne, som følge af de tryk, ryk, stræk og vrid, som kroppen bliver udsat for som en del af massagen.

 

Derudover hjælper massagen os også til at blive mere opmærksomme på vores krop og kropsholdning.

 

Massage er ikke kun rart, mens det står på. Det kan også reducere dit stressniveau og nedsætte dit forbrug af smertestillende medicin.

Smerte

Regelmæssig massage, hvor der bliver løsnet op for stive muskler, og hvor blodcirkulationen bliver stimuleret kan lette smerter fra for eksempel sportsskader, hovedpine og gigt, hvilket kan reducere forbruget af smertestillende medicin.

Stress, angst og depression

Når det kommer til at bekæmpe stress, angst og depression kan en jævnlig massage også have en effekt. Massage virker lindrende på angst og depression ved at påvirke kroppens biokemi. Stresshormonet kortisol sænkes betydeligt ved massage, samtidig øges niveauet af neurotransmitteren serotonin og dopamin der kan reducere stress.

Musklerne

Det, at musklerne bliver masseret godt igennem efter hård træning, er med til at sænke niveauet af inflammation. Dermed kan det hjælpe musklerne med at komme sig hurtigere ligesom det midlertidigt kan afhjælpe ømhed.

Væskebehov

Når du har fået en omgang massage, skal du drikke godt med vand, da kroppen skal skille sig af med affaldsstoffer fra musklerne.

 

OmMassage
Produkter

  Produkter  

Jeg anvender helt almindelig sportsmassage olie fra matas

Og så anvender jeg produkter fra Ecooking som er Dansk udviklet, produceret og oprindeligt håndfyldt på deres egen lille fabrik. Med omtanke for dig og miljøet

 

Ecooking er af 100% økologiske og naturlige  råvare.

 

Luksus behandling

Selve behandlingen består af ca:

 

 • 20 min fod og håndbad, ( i mens får du hovedbundsmassage

 • 25 min scrub og massage af dine hænder og fødder, indsmøring af lækker creme.

 • 20 min tørbørstning af bagsiden af dine arme, ben, ryg, nakke og skuldre med Loofah svamp.

 • 30 min massage af samme område.

 • 20 min ansigts massage/ peeling.

Du starter med et økologisk skum fodbad/ håndbad med Ecooking badesalt, multi olie og sæbe. Normalt er mine fod/håndbade i varmt vand, men her i sommer perioden kan det være opfriskende med et køligt fod/ håndbad- især hvis dine fødder er varme og hævede. Husk at bede om køligt eller lunkent vand hvis du ønsker det. Husk at jeg er her for dig og ønsker at give dig så god behandling så muligt. Alt i mens du sidder med føderne i vand får du en skøn hovedbundsmassage.

Når dine fødder/ hænder er bløde og klar får de en blid scrub/ massage af økologisk salt og olie fra Ecocking samt en lækker creme.

Derefter får du blidt tørbørstet bagsiden af kroppen, dine hænder og arme med en speciel Loofah svamp, dette sætter gang i blodomløbet og fjerner hudens døde celler. Det er en meget behagelig og anderledes oplevelse, der både vækker dit øverste lag hud med prikken og giver huden en frisk glød.

Efter kropspeelingen får du helsemassage af bagsiden af dine ben, din ryg, nakke og skuldre med Ecooking multi olie

Derefter renses dit ansigt med Ecooking rensemælk, og scrubbes med ansigts scrub så en blid ansigtsmassage. Til slut renses dit ansigt med ansigts mist og smøres med en lækker creme.

LuksusBehandling

Børnemassage

Private og Institutioner

 

Igennem massage og berøring påvirker vi følesansen, som har en afgørende betydning for menneskets udvikling, motorik og relation til andre mennesker.

Massage og berøring er et oplagt redskab, der kan bruges til at øge trivsel og til at styrke tillid, tryghed og relation, både når det bruges barn til barn eller udføres af en voksen. Når man er tryk og har tillid til omgivelserne, øges modet til at indtage og undersøge verden og indgå i relationer til de mennesker der er omkring os.

Massage, børn og stress

Børn i dag har tit en meget travl hverdag hvor de dagligt bliver overstimuleret.

Børn kan lide under, at de ikke passer ind i de forskellige normer og tidsskemaer i familien, eller adfærd og oplevelser fra institutioner. Et stigende antal danske børn viser tegn på stress, stress kan både vise sig i kropslige forandringer og i barnets adfærd.

Barnet bliver måske mere udadreagerende og aggressiv. Eller indadvendt og stille. De mindste børn får oftest ondt i maven, mens lidt større børn oftest får hovedpine.

Alt stress skyldes en belastning, som er blevet for stor i forhold til de ressourcer, barnet har.

De nyeste tal fra sundhedsstyrelsen viser at der er sket en markant stigning i antallet af børn med nervøse og stressrelateret tilstande i sygehusvæsnet.

 

Et tiltrængt roligt øjeblik

Massage er kendt for at skabe afslapning og velvære. Børn, der oplever en travl hverdag kan finde ro i massage. En simpel berøring udskiller hormoner, der beroliger kroppen, øger den sociale tilknytning og hæmmer stresshormoner.

Massage kan skabe glæde og tryghed og måske et tiltrængt roligt øjeblik i en ellers travl hverdag- både hos børn og voksne.

Massage er med til at:

 • støtte børns kropsbevidsthed

 • give afspænding og velvære

 • stimulere vejrtrækning og kredsløb

 • forbedre og støtte opmærksomhed og koncentration

 • styrke og skabe sociale relationer

Børn har stor glæde af kropsaktiviteter, der styrker den voksende krop og øger velvære, vejrtrækning og kropsbevidsthed. Massage kan- udover at være dejlig- også styrke barnets koncentration, mindske restløshed og skabe tryghed.

Ligesom jeg tilbyder firmamassage, tilbyder jeg også massage i børnehaver.

Massage til børn i børnehaver kan etableres som et 100% "gode" for børnene, hvor ordninger er indregnet i driftsregnskabet, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden.

Massagen kan også etableres som forældrebetaling og foregå i børnehave tiden.

Hvorfor vælge børnehave massage hos mig:

Fordi jeg gør mit bedste for at give børnene et skønt og roligt øjeblik.

Jeg tænker på alt det praktiske.

 • Briks

 • Linned

 • Musik

 • Olier

 • og andet relevant udstyr til behandling

BorneMassage

Firmamassage

Mangler i et skud god energi på arbejdspladsen? Få nyt liv i jeres virksomhed med firmamassage!

Man kan hurtigt glemme at passe på sig selv med et travlt liv både ude og hjemme. Det dræner og går ud over koncentrationen og søvn, når musklerne spænder, og er det rigtigt slemt kan en hovedpine eller musearm hurtigt udvikle sig til en sygemelding.

Firmamassage er en enestående personalegode og en sund investering, og i vil opleve, at det bidrager væsentligt til virksomhedens trivsel. Udover afhjælpning af skader, er en massagebehandling et godt afbræk fra hverdagen, der giver øget motivation og fornyet energi.

Firmamassageordning kan enten etableres som et 100 % personalegode, hvor ordningen er indregnet i driftsregnskabet, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden, eller 50/50 ordning mellem medarbejder og virksomheden. Endelig kan en massageordning også etableres som en bruttolønsordning, hvorved medarbejderen betaler sin behandling over sin bruttoløn. Medarbejderen "spare" dermed skat på massageordningen, idet betalingen sker inden skatten beregnes.

Hvorfor vælge en firmamassage hos mig?

Jeg kan hjælpe jer med at pleje jeres kroppe, imens i koncentrere jer om det i er bedst til.

Fordi jeg gør mit bedste for at give jer en perfekt oplevelse.

Jeg sørger for alt det praktiske:

 • Briks

 • Linned

 • Olier

 • samt alt anden relevant udstyr til behandling.

FirmaMassage

Helsemassage

Vedligeholdelse af den indre balance, som giver en forøget livskvalitet i hverdagen.

En blid form for massage, hvor det handler om wellness og velvære. Det er en klassisk bearbejdning af kroppen, hvor der opnås en dyb og afslappende tilstand. Massagen er afstressende og giver ro i sindet.

 

Fordele ved helsemassage:

 • Modvirker stress

 • Giver fornyet energi

 • Løsner spændinger

 • Lindre smerte

 • Øger smidighed i muskler, scener og led

 

Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet

Produktion af endorfiner øges

HelseMassage

Mother2be/Gravid

En blid vældværemassage, med fokus på den gravide krop

 

Hvorfor gravid massage:

 • Lindre bækken og rygsmerter

 • Bedre søvn, en behagelig og afslappende massage giver ro i kroppen

 • Lindre hævede fødder og ben

 

Massage er fødselsforberedende

Du giver dig selv mulighed for at "komme ned i kroppen" dette kan du bruge når du skal føde/ koncentrere dig om dine veer.

Når du bliver gravid, sker der store forandringer med din krop. Det kan være overvældende at se sin krop forandre sig og blive større og tungere.

I takt med, mave vokser og kroppen føles tungere, kan der opstå nogle graviditets skavanker. Det kan for mange give spændinger og belastning – især ryggen, lænden og benene.

 

Massage vil få dig til at føle dig afspændt og afslappet. Du vil samtidig også føle dig lidt mere mobil i din gravide krop.

GravidMasage

Sportsmassage

Effektiv, dybdegående massage, der er rettet mod sportsfolk, uanset niveau.

 

Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre, er det en god massage.

Derudover forbedres bevægeligheden i muskler, scener og led og afhjælper derved muskelspændinger.

 

Sportsmassage kan også hjælpe dig hvis du har et stillesiddende arbejde, der giver muskelømhed, og overbelastede led.

 

Sportsmassage er fokuseret på forebyggelse og helbredelse af specifikke skader på muskler og sener.

 

Fordele ved sportsmassage: 

 • Kortere restitutionstid

 • Blodgennemstrømningen i musklerne øges

 • Affaldsstoffer udskilles nemmere fra muskelvævet

 • Smertelindring

 • Muskelspændinger forebygges

 • Bevægelighed i muskler, sener og led øges

 • Blodtrykket sænkes

 • Udløser beroligede hormoner

SportsMassage
 • Facebook - Grå Cirkel

Helse & sportsmassør Louise Hansen

Herthavej 8

4300 Holbæk

 

Mail: louise@loha.dk

Tlf.:   51 55 95 57

Desuden kan Helse & sportsmassør Louise Hansen findes i Go2fitness i Hvalsø og Roskilde

 

Hvalsø alle fredage fra kl 8.30-16.00

Roskilde alle mandage fra kl 8.30-16.00

 

 • Facebook - Grå Cirkel
Kontakt
bottom of page